Voedsel wat ons DNA beschadigd

Vee mensen weten al dat voedsel ons behoorlijk ziek kan maken. Negatieve symptomen komen zeker opzetten als we doorgaan kunstmatig en giftig voedsel te eten. Elke dag maken w keuzes uit ons eigen voedsel systeem die ons ziek maken. Francis Pottenger heeft ontdekkingen gedaan die zeer fascinerend zijn en die als antwoord kunnen dienen voor de mensheid om de hedendaagse voeding te begrijpen.
In 1930 begon meneer Pottenger al met he onderzoeken van rauw en gekookt vlees en verse en gepasteuriseerde melk. Hij onderzocht de ontwikkeling van beide producten bij verhitting van het product . De korte termijn effecten werden vastgelegd maar ook de lage termijn effecten op de gezondheid van de mens. Gepasteuriseerde en verhitte producten kunnen de gezondheid over vier generaties beïnvloeden.
Het voedsel dat we elke dag eten beïnvloedt niet allee ons zelf maar ook onze kinderen, kleinkinderen en ongeboren kinderen.
De producten nu moeten goedkoop zijn en chemische brouwsels worden in supermarkten verkocht. Eten hoeft niet meer worden te gekauwd een alles moet gemakkelijk en goedkoop.
De wetenschap is al eeuwenlang bezig met het modificeren van voedsel.
De genetische eigenschappen van de plant worden veranderd zoals ook de fysische eigenschappen zoals smaak, grootte en kleur. De mens verandert en speelt met de genetische code van de natuur wat zeer gevaarlijk en zeer giftig is. Voedsel dat in een laboratorium gemaakt is hoort niet in een menselijk lichaam thuis.
De zogenaamde Omega 3 en 6 zuren die tegenwoordig onze voedingsmiddelen zitten, horen er ook niet in thuis. De toegevoegde stoffen resulteren in voeding gerelateerde ziekten zoals hart en vaatziekte, zwaarlijvigheid, artritis en andere ontstekingen.Een team van biologen ontdekten dat dna beschadig raakte door de invloed an vetzuren.
Rond 1800 was het gemiddelde suiker verbruik per persoon er jaar 20 pond. Vandaag is het 150 pond en de behoefte aan suiker wordt steeds groter. Welke genetische afdruk wordt achtergelaten door de invloed van suiker?. Onderzoek werd gedaan door een erkende bioloog die bij 70 volwassenen onderzoek deed naar de invloed van suiker. De suikers van dranken zoals cola, pepsi, seven-up en zoete desserts, veroorzaakten ook schade aan het DNA.
Fructose siroop is ook zo´n schadelijk goedje. Bijna overal zit het in tegenwoordig ter vervanging van de suikers. De schadelijke chemische tof hydroxymethylfurfral is zeer schadelijk voor ons DNA en voor onze cellen.
Ons DNA is zeer kwetsbaar en wordt voortdurend aangevallen door de schadelijke en giftige voedingsstoffen die wij consumeren. Te lang kan het DNA niet in stand blijven en zijn structuur behouden. We zullen weer gezond en normaal moeten gaan eten en nee zeggen tegen deze nieuwe groepen van voedsel
Onze genen moeten blijven zoals ze zijn !

Geen opmerkingen:
Een reactie posten